Du måste ha en rubrik.

2009-12-19 ♥ 10:56:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Fuck that! Hur lätt är det att komma på rubriker till något som bara är en ytlig sammanfattning av ens liv just då? Dra dit pepparn växer…Äntligen lite ledighet! Jullov!! (Eller ja, för oss knegare kallas det semester) skönt är det iaf att kunna sova länge. På minus sidan står förkylningen. Vart förkyld för två veckor sen med igenkorkad näsa och överdjävligt ont i halsen. Vart bra i två dagar, min ena kollega åkte på samma sak och tydligen smittade hon mig tillbaka för nu är jag dålig IGEN! Jävla dålig idé måste sägas. Ovanpå allt verkar jag dragit på mig en dos rethosta. Skitkul. Få man äta Cocilana som gravid? Hoppas det.

Ikväll blir det julfirande hos svägerskan med familj. Det ser jag fram emot. Och nästa vecka styr kosan upp mot de jämtländska skogarna. Blir spännande i sig. Typ…

Puss fanDet där med skatt.

2009-12-17 ♥ 09:27:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)


Albert Einstein sa bland annat att det som är svårast i världen att förstå är inte
universums uppbyggnad, utan inkomstskatten.
Jag är beredd att hålla med honom om det med.

Pumpakärnor.

2009-12-14 ♥ 21:50:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Sitter för tillfället som den äkta svartskalle jag är och äter pumpakärnor så skalen yr. Fördelen är ju att det är ett nyttigt snacks. Klart rekommenderat. Helgen var klart underhållande med en del inslag av extremt ”icke-skoj”.  Mer förklaring än så får ni nog inte. Dom som känner mig vet vad som hände och jag har ingen lust att hänga ut folk även om det hela är lite att flina åt i efterhand så var det inte det just vid tillfället. Just då var det mest jävligt psykiskt påfrestande. Jag kan iaf skvallra om att resultatet genererade i en helvetes mängd bikarbonat och även färsk citron. Både bättre och billigare än Ikea om ni frågar mig.I morgon är det ultraljuds dags.  Jag kommer gå på ultraljud varannan vecka från och med nu. Känns lite motigt att behöva släpa sig in till stan hela tiden. Fast å andra sidan är det väldans skönt också eftersom jag har en liten tendens att bli lite orolig. Då är det skönt att känna att de har stenkoll på mig och våra två små vildar. Nu ska jag ta en kopp choklad och ett bad.

Tjing!Mycket på kort tid.

2009-12-12 ♥ 12:31:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

För att ha haft en vecka med endast en sak inplanerad så har det hänt väldans mycket. Det mest glädjande är nog att vi äntligen blivit med barnvagn! Är så sjukt glad! Tack till mor min som dessutom betalade den! Hur bäst är inte det? Nästa projekt med den är att den ska kläs om i andra färger. Har en polare som är grymt duktigt på sådant. Det är bra med kompisar med annorlunda hobbies.  Diskussionens vågor går höga om allt från körsbärsmönstrat tyg till limegrön manchester.

 

    

 

Flängandet förde även med sig ett skötbord samt fika ute i Täbys omnejd på en fritidsgård. Spontant och trevligt. Sånt gillar vi mycket. Inväntar nu lunch besök. Kvällen ska bjuda fest, och det kommer blir ett spännande kapitel i sig. Jag har någonstans insett att man som gravid inte är intressant längre bland polarna, även om man inte pratar barn. Så det ska bli intressant att se hur kvällen artar sig. Oavsätt tänkte jag sikta in mig på att vara en ”hot-mamma-to-be”. Klar utmaning för någon som ser sig själv som en flodko på klackar! *Garvar* Nej skämt åsido ska det bli skit kul!

Ha det gött!!!Segfis

2009-12-01 ♥ 22:24:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag SA ju att jag är värdelös på att blogga! Det är inte det att jag inte har saker att skriva om, tvärtom! Det händer så jefla mycket hela tiden att det känns som jag inte har tid att sitta här. Men en gör väll så gott en kan.


Idag har det blivit storstädning hemma (äääääntligen!) efter att ha haft ett mindre kaos medans maken lagt nytt golv. Så städning och julpyntning stod på agendan idag. Kunde inte julpynta i helgen eftersom syrran och jag stod på loppis. Är iaf riktigt nöjd med pyntet! Klädkammaren fick sig en lätt dos av "kitch"Så nu sitter jag och njuter av kvällsfika.


Kan någon förklara för mig att det alltid är så att man aldrig ser mina mackor för allt pålägg? Undrar hur nyttigt det är på en skala från 1-10... Skit samma, jag är preggo. Jag får äta. Jag ska bli tjock. Så det så.RSS 2.0