Handväska, någon?

2009-11-17 ♥ 21:36:38 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Man kan dela in tjejer lite i kategorier för vad de gillar att samla på sig. Vissa har smink, underkläder, prydnads flodhästar, skor (JAG!) och handväskor.


Idag kom mitt nyförvärv till väska hem. Överförtjust vände jag glatt upp och ner på den gamla och passade på att rensa och fylla på den nya. När jag sedan skulle lägga undan den gamla öppnade jag garderoben där alla väskor befinner och blev bokstavligen begrav i handväskor! Lite så där som man ser i tecknade filmer.  Efter att ha gjort en mindre geologiskt utgrävning av mig själv, stod jag klart förundrad och kikade på berget av väskor och undrade i mitt stilla sinne vem som smugit sig in och sett till att väskorna förökat sig.

Jag har aldrig varit en handväsk- tjej. Jag hade en tid då allt jag behövde ha med mig fick plats i jackfickorna (det innefattade även ett ombyte i form av extra trosor, strumpor och skor.) Någonstans på vägen dök det upp en väska eller två. Små nätta väskor till festklänningar har jag ju haft länge. Några grund väskor som passar allt. Men det gemensamma med flodvågen i min hall är att i samtliga skulle jag kunna få ner min älskade hund utan några som helst problem (Min hund väger 21 kilo) och endock går de under benämningen HANDväska.

Och för varje väska har bördan i dem ökat. Ni kan tänka er den stackars föreläsaren jag hade när jag läste Civilrätt, Han såg lätt förtvivlad ut när jag skulle leta fram min Svea Rikes Lagbok och vände upp och ner på väskan så att allt innehåll trillade ut på bänken och golvet. Av hans min att döma var det inte alls normalt att bland annat ha 5 blompinnar, ett par högklackade skor, en gaffel och en sten modell lite större i handväskan.

Min syster har en lila lack väska… en sån vill jag ha…V15 UL idag!

2009-11-02 ♥ 20:41:30 | Kategori >> Trollen | KOMMENTARER (4)

V 15 UL idag! Tvillingarna mår bra och ligger rätt i växtkurvan. Barnmorskan står fast vid att dom är enäggstvillingar. Så efter vecka 18 när Rutin ultraljudet ska göras kommer jag åka i varrannan vecka på undersökningar. Det känns tryggt. Men det är två livliga krabater där inne. Helt underbart att se! Lägger in en av UL bilderna där man ser båda i profil. Båda kikar åt höger.
10 år.

2009-11-01 ♥ 17:46:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Idag är det på dagen 10 år sedan jag gick in på mitt jobb och träffade karlsloken som kom att bli min bästa vän, underbara make och pappa till våra snart kommande små troll. Fan vad tiden går fort!


RSS 2.0