Schlager observation.

2010-02-28 ♥ 15:12:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Igår gjorde jag samma sak som så många andra i detta avlånga land. Jag kikade på schlager festivalen.  Det var speciellt ett bidrag som definitivt fångade min uppmärksamhet. Nämligen det första.  Sibels bidrag. Det startade roligt, tjejen har en klart kul klänning på sig ( Hon såg ut som en sån där dekorations pinne man stoppar i julskinkan! Klart annorlunda och kul!) Dessutom är hon förbaskat söt och jag diggar tjejens röst. Låten i sig var också lite rolig med inslag av folieklädda dansare. En bit in i showen insåg jag att något var fel. Något var jäkla fel. Jag kunde inte sätt fingret på vad bara. Vid en inzoomning på hennes rörelser insåg jag sen vad felet var.  Hon kan inte gå i sina klackskor! Dom har satt på tjejen ett par gudomligt balla klackskor, och hon kan inte röra sig i dem! Nu vet jag inte hur pass mycket hon seglar runt i höga klackar i vanliga fall men hela uppträdandet blev bara ett stort ”WHAT THE F*CK!?!?!?! ”Hon stolpar runt på scenen som en stackars flamingo med menisk problem i lederna! Kika själv får du se.


http://www.youtube.com/watch?v=5ESNAyNZs_cBara sådär.

2010-02-27 ♥ 18:58:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Duktig! Fattiga riddare till frukost och en heldel avprickat från vår ”To do”- lista. Detta trots att jag däckade i 1½ timma mitt på dagen.


                                                                                            Just nu finns det en heldel jag saknar. Framför allt saknar jag att glida omkring i 10cm klackar. Alla mina fina skor bara ylar på mig från garderoben. Jag hoppas verkligen att mina fötter stannar som ett par 37:or. Annars kommer jag bli vanvettigt deprimerad. Och anledningen till att jag inte går i högklackat nu?


1. Kolla ut.


2. Jag riskerar att få slagsida och likt Regal skeppet Vasa tippa över.


Övrigt: I vår vill jag segla runt i den här outfiten.Yeah jag vet, inte så jävla troligt. Men drömma kan man.

 Smask!

2010-02-23 ♥ 21:59:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)Alla äter väll det här klockan 22 på kvällen?
Bäbisstatus.

2010-02-23 ♥ 21:20:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Vad tiden går! Jag är redan i Vecka 32! Har varit både hos Barnmorskan och på ultraljud nu! Jag har fått lite förfrågningar om ”baby fakta” om mina små, så här kommer det!

Karl-Astrid ( Tvilling 1) är den större av dem! Väger redan ca 1720g och följer sin kurva så fint så! Dessutom är h*n redan fixerad fick jag veta idag! (Det förklarar varför det känns som betong i nedervåningen haha!)


Nils-Ingrid (Tvilling 2) är lite mindre och har varit det under hela min graviditet. H*n väger ca 1690g Däremot så såg ultraljuds barnmorskan igår att Nils-Ingrid har börjat göra andningsrörelser! Det tycker jag är lite häftigt!


Övrig fakta:

  • Jag är i 8de månaden. Vecka 32
  • Dom är beräknade till den 25/4-2010.
  • Jag har gått upp 10 Kilo hittills.
  • Jag är lika stor om magen som en som gått ca 39 veckor med enbart en bäbis.
  • Röstningen om av vi får står:  Pojkar 12 st mot Flickor 10st

Vad tror du det blir?Dromedar?

2010-02-20 ♥ 22:36:41 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Det finns tillfällen när maken och jag spårar ur en smula. Jag säger bara, tack och lov att man är gift med en människa som är lika knäpp som en själv. I dag under dagens gosa stund började jag undra varifrån uttrycket ”Akta dig så du inte får en snopp i pannan” kommer ifrån. Sedan kunde jag för mitt liv inte komma på vad ”Dromedar” heter på engelska! Det blev alla möjliga förslag eftersom maken inte heller visste. Vi röstade iaf på ”One-hump-camel”. Mest för att det kunde göras så många misstolkningar på det! Detta trots att det blev kapplöpning till datorn för att tillslut googla upp det engelska ordet. (Personligen tycker jag maken kunde gett mig försprång, hur svårt är det att tävla mot en vaggande koffert?) Slutkontentan av det hela var iaf att vi kom fram till att man kan kalla en sekreterare för dromedar. Så enkelt. Så självklart.                                             MERA SNÖ?!

2010-02-19 ♥ 08:52:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

What the hell????? Hittills har jag hållt mig på mattan och inte beklagat mig över mängden lappmöggel den här vintern. Trots att jag som vanligt tycker *BLÄÄÄÄÄÄ* Och frenetiskt försökt få ”Gå-i-ide-bidrag”. (Får alltid avslag. SÅ dålig stil!) Ja jag vet att vi bor i Sverige och tuff skit men här snöar det yabedi-yabedi-yab. Men räcker det inte nu? Det blir tomtenissar som delar ut påskgodiset i år om det fortsätter såhär! Kanske ska önska sig en sollampa i påskägget? Eller antidepressiva ? Synd att maken är så förbannat svårövertalad att flytta till ett annat land.


Förövrigt hade jag tänkt att lägga upp en bild på hur jag är klädd idag, som alla andra bloggare gör och döpa den till ”Dagens tjockis outfit” Jag ändrade mig när jag insåg att jag har samma form som makens pilatesboll om låg brevid på golvet.
                                               Lite up 2 date.

2010-02-16 ♥ 13:47:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

 Fredag- Såg Prinsessan och grodan. ÄLSKAR DEN! Kommer helt klart att bo i en bokhylla nära oss så snart dvd är släppt. Jag och maken som inte alls tycker om jazz satt och gungande med genom hela filmen. Lövely bejbi lövely! Jag vill ha en krokodil som spelar trumpet. Punkt.


Lördag- Av diverse anledningar tyckte maken jag skulle ringa förlossningen. Efter en hel del tjat från hans sida och inte så lite mothugg ringde jag upp.  Mjahaja jävligt lustigt att tillbringa dagen på KS.  Jag var måttligt road. Tack och lov att jag  var så förutseende att jag stoppat ner en bok i väskan jag kunde läsa medans vi fick vänta.
Allt var grönt iaf så vi fick åka hem. Kvällen tillbringades hos min underbara svägerska med familj. Det blev god mat, god dryck och Singstar. Tur att de bor i hus och inte har några grannar som kan klaga på att man är tondöv. Allsången till Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart var inte vacker. Men vi la ner vår själ i den. I tell you. Att barnen kunde somna till oljudet tyder på extrem trötthet, eller möjligen en extrem hörsel skada.


Söndag- Iväg till buschlanda. Ut i skogarna runt strängnäs och umgås med goda vänner. Det blev kaffe, pannkakor och allmän handpåläggning av min mage. Lilla tuva 1år var mest fascinerad av min navel. Tur för henne att hon är så vanvettigt söt. Annars hade jag nog inte godtagit manglingen av ett litet finger som försöker peta in naveln på sin plats igen.


Måndag- Varit gifta i 6 ½ år! Inte så illa pissat om du frågar mig. Grattis på oss!


Idag har jag städat och tvättat och borde därför få massage och bli matad med gelé hjärtan bara för att jag är så jävla bra. Fast iofs. När jag skulle duscha av bilbarnstolen slet sig duschslangen. Resultatet? Ner duschat badrum och ner duschad jag. Ganska IG. Det blir nog ingen massage eller några gelé hjärtan.

 Fnuuu.

2010-02-12 ♥ 14:29:09 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Känner mig lite nere idag. Men framför allt TRÖTT! Jag börjar bli väldigt trött på att vara trött. Ja, jag vet att det kommer bli 1000 resor värre när barnen har kommit och att de finns dom som sovit mycket mindre än vad jag har. Men det ändrar inte faktumet att jag ser i kors av trötthet. Förstår bara inte varför. Jag sover på nätterna (ok, jag vaknar hela tiden av att kroppen gör ont eller att jag måste springa på muggen stup i kvarten eller av sammandragningar.) Men lite får jag sova iaf. Men att gå runt som en zombie dagtid... Det här är fan löjligt                                    


Nybäddat

2010-02-06 ♥ 22:03:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Nybäddad säng för två små. KarlAstrid och NilsIngrid är så förtjusta att dom växelvis försöker få mina lungor respektive min ena njure att byta plats med varandra.
                            Att hålla sig lugn.

2010-02-05 ♥ 09:58:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Igår kväll blev jag redigt jävla as- förbannad. För att lugna ner mig tog jag med mig hunden för att gå ut på kvällspromenad, trevligt nog fick jag sällskap av B. Det började bra med glada hundar och jag började lugna ner mig. Efter en halvtimmas promenad kom vi fram till en stor fotbollsplan där vi brukar släppa lös hundarna så de får leka av sig. Det gjorde vi även denna gång. Så medans dom röjde så pulsade vi över den snötäckta fotbollsplanen. Bara att den här gången gjorde min förbaskade rörliga pälsmatta något han inte brukar göra, han stack! Han drog som en avlöning i händerna på mig i en skobutik! Hur jag än ropade och lockade vägrade han komma tillbaka!


Behöver jag nämna att pulsen rusade upp i 180 igen och jag blev asförbannad? Så här i efterhand inser jag att det måste sett vanvettigt roligt ut om man hade betraktat scenariot från vägen eller dyl. Min pälsmatta som sitter på trottoaren utanför fotbollsplanen, jag som är klädd som en Michelin gubbe och dessutom gravt aerodynamiskt missformad pulsar likt en Godzilla genom snön och vrålar efter hunden, med lilla smidiga B studsande efter mig och som försöker lugna ner mig med mjuk röst:B - Snälla T lugna ner dig, du måste ta det lugnt! Du får inte bli arg!


Jag - Jag är lugn, KOM HIT HUND PIIIIIIP innan jag gör kebab av dig!! (försöker pulsa fortare i snön.)


B – Jag hör det, lugna ner dig jag tar hunden, hit pälsboll, kom då! Kom HIT för fasen, lugn T, lugn.


Jag – JAG ÄR LUGN FÖR I HELVETE!!!! Osv osv… Ja ni kan ju föreställa er…Jag var inte ett smack lugnare när jag väl kom hem.

                      Fönster och smått.

2010-02-02 ♥ 20:37:34 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Har haft hantverkare här idag. Dom har bytt ut samtliga fönster inkl fönster ramar. Jag kan inte klaga. Med tanke på hur länge de sagt att det ska göras så var jag säker på att inget skulle hända förens lagom till augusti. Men nu är det gjort i alla fall och jag är mer än nöjd. Och lägenheten är rejält utvädrad efter att ha varit utan fönster i vissa rum. Men det känns kanon skönt att det är fixat. Och det betyder att jag nu kan smiska maken att montera ihop spjälsängen.För att byta ämne. Seriöst. Hur kan man förmedla till sina två inneboende i buken att det är en väldigt oartig och dum idé att ha en fot uppkörd under hyresvärdens revben!?!??!?

Igår införhandlades det yttepytte små kläder och de vi hade beställt har hämtats ut. Så smått! Och sen var vi tvungna att köpa två gosedjur till KarlAstrid och Nilsingrid också.
                                                  FL's bästa denna vecka.

2010-02-01 ♥ 19:45:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Det finns en sajt på nätet som heter "Familjeliv". Även förkortat "FL". På denna sida flockas och frodas kvinnor (och ett fåtal män). Gemensamt med majoriteten av dessa människor är att dom är föräldrar. Och att ett förvånasvärt skrämmande stort antal är komplett snedvridna mentalt. Men sajten i sig, med alla dessa själar samlade under samma "tak" är vanvettigt underhållande!

Här är banne mig veckans favorit!!!

http://www.familjeliv.se/M/1.719971


Vad säger du? Vad skulle du själv säga om du upptäkte att din svärmor snott din dildo?RSS 2.0