Lite ditt & datt.

2010-03-16 ♥ 11:15:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Gamla minnen. Härliga kombinationer från en svunnen tid.

Lekpark, sexpack folköl, cigg och vårsol.

Badkar, rödvin, spelet 500 och kedjerökning. I timmar.

Piggelin milkschake,kortspel, utlägg om söta pojkrövar och californiarolls tills man blev utslängd.

 


För övrigt försökte jag göra chokladbollar igår. Kände mig hurtig, huslig och glad och doserade glatt ihop alla saker. Problemet dök upp när jag skulle ha i den sista ingrediensen som är havregryn. Vi förvarar våra havregryn i en behållare där halva locket kan öppnas, för en lättare dosering. Så, självklart öppnar jag den och häller lite på måfå ner havregryn  i skålen med smet. Häller lite till. Och lite till. Oooch lite PLOFF!!!!! Locket trillar av likt lösögonfransarna på en fjortis söndag morgon och helt plötsligt är hela min skål, diskbänk och spis täckt av ett tjusigt lager havregryn (ca 2 kilo). Jag var INTE road.(Senare gjorde jag ett nytt försök och denna gång lyckades jag göra en liten laddning chokladbollar. Oh joy and happiness!)


                                       04,21

2010-03-11 ♥ 07:44:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

I hear you...

Barnvagn

2010-03-10 ♥ 20:49:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Somliga vet att vi har införskaffat barnvagn. Ett hederligt gammalt vrålåk som med största sannolikhet kan köras offroad. Terräng gående helt enkelt. Däremot så har den ganska fult tyg.

Så här ser den ut nu.

 

                                  Så mitt mission har varit att försöka hitta lite roligare tyger. Så gubben och jag tog en sväng till Tygcentrum idag för att spana lite. Så just nu lutar vi ut att byta ut allt mörkblått på vagnen till jeans tyg och det rutiga tyget till antigen någon av dessa två.

 


Så i helgen kan jag förhoppningsvis slänga vagn och tyg på Världens as grymmaste Vanja. Det är en polare som är GRYM på att klä om vagnar! Hon är min guru! Ska bli spännande att se vad det blir av det här.Gravid = Pensionär?

2010-03-07 ♥ 17:41:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag insåg en sak idag. Att vara gravid för mig måste ju vara som att få en förkänning av hur det kommer vara den dagen jag blir pensionär (Eller iaf 80+).  Låt mig förklara varför.

 

  1. Jag går i en hastighet av 1 km i timman. Jag hasar fram och känner mig försiktigt för vart jag än sätter fötterna och är komplett livrädd för att ramla. Vilket gör att jag ser ut som en larv i vertikalt läge som svalt en fotboll.
  2. Jag flåsar som en blåsbälg av ingen ansträngning alls. Och då menar jag INGEN ansträgning. Man känner sig lite töntig som frustar som en obstinat flodhäst bara för att man gått upp 2 trappor.
  3. Vårat ”katrinplommon-konto” har skenat iväg brutalt. Det samma gäller krossade linfrön. (FMI?)
  4. Eftersom jag fått vatten i benen är mina bästa kompisar för tillfället mina stödstrumpor. Så pass mycket att jag funderar på att köpa mig ett par lila också. Bara för att.

Så vad säger du själv? Det är iaf 4 kriterier av pensionär jag uppfyller. Mina övriga planer på att ha en lila permobil och knacka pundare på plattan medans jag röker på, dricker rödvin och spanar 25 åringar kan åsidosättas i det här läget.


                     Friday it is!

2010-03-05 ♥ 17:42:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Mjahaja. Fredag! Sitter och väntar på att maken ska dyka upp. Sen bär det av till svägerskan för mat, alias och singstar!  Ska bli riktigt roligt!


I morse när jag skalade apelsiner till frukost blev jag löjligt glad. Det fanns nämligen "bäbis" klyftor i den! När jag var liten så älskade jag dom där små små klyftorna. Mamma kallade dem alltid "Bäbis apelsiner".
Och jag slog som vanligt på stort och hittade "Tvilling bäbis apelsiner" idag. Bara för att.


Vad kallar du dem? 
                           


För KA & NI´s säkerhet.

2010-03-03 ♥ 20:04:42 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (5)

Nu är det klart! Nu har vi två bilbarnstolar inhandlade också! Är så nöjd så! Nu kan Karl-Astrid och Nils-ingrid komma hem säkert!


                                


Föresten så måste jag nog göra en liten parantes. Ang mitt inlägg där jag frågade vad folk tror att KA och NI är för kön. Jag verkar ha glömt att berätta att våra två småskitar är enäggstvillingar. Ergo, det kan bara bli två av samma kön. Inte en av varje. även om det hade varit kul. Och det har även läkarna bekräftat. Så ,antingen två pojkar ELLER två flickor. (inte en bakmaskin och en cykel som jag först ville ha)  


Igår fick jag dessutom lära mig att man kan få "foglossning" i revbenen. Ja se där ja.


What the hell?!

2010-03-01 ♥ 15:04:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag tappar bara hakan över det här. Iofs så har AB dragit till med en rubrik som gör att man höjer ögonbrynet en extra gång, men problematiken kvarstår. F-Y  F-A-N!!!!

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6698475.ab


RSS 2.0