Smör?

2011-01-31 ♥ 16:54:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag skulle gärna vilja veta vem som smetade in min panna med ett paket smör tacksåhemsktmycket.
Och kom inte dragande med ursäkter som "uppehåll i medicinering" och hormonmupperier för det köper jag inte.


Jag åker på onsdag. Iväg på miniweekend med vajande palmer, 25 graders värme och läckra drinkar! Till en kursgåd i snöriket. Och lyssna på nya skattelagar. Oh joy.


Tillbaka.

2011-01-28 ♥ 14:59:50 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Barnen äter, är skittjuriga ömsom tokigt glada, bajsar som dom ska och pillar på allt dom inte ska pilla på. Lägenheten är en perfekt mix av städat och bagdad-kaos och jag ser ut som en urvriden disktrasa. Allt är som det ska.Du vet att...

2011-01-25 ♥ 11:15:12 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Du vet att du är småbarnsförälder när kommentaren från din partner ” älskling, den är hård och fast nu!!” gör dig lyrisk av lycka. Och det tyvärr inte gäller några sexuella preferenser utan att ditt barns avföring är fast efter en överdjävlig vinterkräksjuka.Festival VS kräksjuka barn.

2011-01-21 ♥ 15:49:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Vårat hem luktar klor, bajs och spya. Om man räknar bort att det inte finns några obskyra band eller stora mängder alkohol (räknas handsprit?) så är vårt hem just nu som vilket festivalområde som helst.Graviditet.

2011-01-21 ♥ 11:39:52 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Wiowiowio! Det är fler än jag som tycker att vara gravid är en förbaskad pina! Jag är inte ensam! :D

Kika på länken!  ----> GRAVIDITET-ETT NÖDVÄNDIGT ONTWoop Woop!

2011-01-19 ♥ 15:07:52 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Woop woop! Titta så tjusig min blogg blev, med hjälp av världens bästa Värmdömorsan! Nu är den sådär somrig och ljus och härlig! För oss som har hopp om en ljus vår efter den förhatliga vintern (Nej, det är inte mysigt och nej tyvärr kan jag inte flytta härifrån eftersom maken vägrar)

Jag ville ha den ljus och fin för att glädja folk (alternativt att det ska sticka i ögonen och störa. Välj själv :P )

 

Igår var vi på öppna förskolan (Läs: dagis för vuxna som är hemma med små barn och tycker att det är kräk-trist) Här kan man umgås med andra föräldrar, låta barnen leka, utvecklas och lära sig socialt samspel. Dvs. De vuxna kan hinka kaffe och låta ungarna härja lite utan att demolera det egna hemmet för en gång skull. Ungarna lär sig att dom inte kan få ha alla leksaker för sig själva och de lär sig att man kan åka på en smäll till och från. Mycket lärorikt och pedagogiskt. Sånt gillar vi :P

 Snubbla

2011-01-17 ♥ 20:54:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Inte nog med att jag gjorde illa foten igår, i dag har maken lagt ut saker i lägenheten som jag snubblar på!
Som till exempel hans stortå! Så jäkla dålig stil!
                                             


Kläder och plats.

2011-01-16 ♥ 09:41:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)


GAAAAAAAH! Jag blir tokig! Vårt sovrum är för litet! Jag har ingenstans att lägga använda – icke-smutsiga kläder! Nu samlas dom i hög ovanpå tvättkorgen alternativt nedanför eftersom de trillar ner när man lyfter på locket till tvättkorgen. Jag vill bara ha plats för vår stora kista framför sängen som vi hade förr, en klädbetjänt och en walk in shoe-drobe! Det är väll inte så jäkla mycket begärt?


                                 Krull

2011-01-15 ♥ 19:50:06 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Citat: "Du är så fiiiiiiin med ditt lockiga hår!"

Nämen tack, det var snällt. Jag menar, att se ut som en pudel som slickat på en el kontakt har väll helt klart sin charm. I guess… Annars så gör krullarna livet lite mer upplevelserikt att leva. Som att fastna med mascaraborsten med vattenfast mascara i krullet, 20 minuter innan man ska på dop. Hej å hå.jomensåatteeeeh.

2011-01-15 ♥ 09:44:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

 

Går som en rumpnuppad anka idag. Kommer bli finfint till mina högklackade stövlar. Dagens accessoarer: sjukt griniga barn i stickade klänningar. Och dom har mage att gnälla. Jag som inte har några öronproppar som matchar min dress. Och hur maken ska matcha in vet jag inte än. Han förstör helhetsbilden av en piffig morsa. Han är på tok för snygg och ser inte ens hälften så sliten ut som jag gör. Dålig stil. Ska det va så?

 

Förresten så är trollet super musikaliskt! Hon har kommit på att det låter när man drar en trä-maracas mot ett element! Mammas lilla Mozart!Aijaijaaaaij!

2011-01-13 ♥ 20:05:42 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Ok VEM kom på den här iden?!? OOOOONT! Satan i gatan! Jag visste inte att jag hade micromuskler på sidan av röven som skulle implodera av panik bara för att jag börjat träna igen! Så jäkla dålig stil av röven liksom! Hur ska jag annars lyckas göra den uppstuddsig och snygg?

Lyssna på den här låten. Skit i texten. Lyssna bara på början av refrängen. Den är så JAG! Så mitt i prick. Så spot on to my soul liksom. Jag blir alldeles rörd! Typ....


http://www.youtube.com/watch?v=8Wz7PKbW6PY
Träningen

2011-01-12 ♥ 20:02:38 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Blev lite inpirerad av Värmdömorsan att börja röra på mig igen, så jag letade upp ett gamalt tränings schema som jag knåpade ihop någon gång förra våren. Jag hittade det till min förtjusning! Snyggt upplägg och enkelt förklarat. Så ambitiöst!!!    Vaddå "skriven på ett kuvert" Jaha, och? Jag är uppenbarligen dessutom lite lätt retarderad som måste ha små huvudfoting-liknande gubbar som visar hur jag ska göra.Vilket fall så skrev jag om den. Lade till lite benövningar och lite fokus på lilla magen. Men något hände när jag renskrev den! Kolla in den där förbannade gubben! Vad gör den/ han / det??
Det ser ut som en den pissar / bajsar i en vas!! Mitt i mitt träningsprogram! SÅ jävla oförskämt! Eller visst, jag kan nog få till det hemma, men vad tror ni dom säger om man ger sig på det där mellan maskinerna och belgian blue karlarna på gymmet?
Just nu...

2011-01-11 ♥ 16:00:17 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

... lyssnar jag på Edith Piaf och försöker pilla ut risonin, som minstingen så artigt petade upp i min näsa.


Snygg morsa?

2011-01-11 ♥ 10:17:34 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jag vill vara en sån där snygg morsa. Som alltid är välsminkad, snyggt klädd i kläder utan kräkfläckar
(Hur GÖR dom?!) perfekt lagt hår och lika rena och tjusiga barn.
Personligen misstänker jag att dom kommer från en annan dimension och infiltreras i vårat samhälle för att ge oss andra dåligt samvete. Dom där med perfekt lagt hår i chic 50-tals frisyr som matar sin surdeg i Ballingslövs köket och odlar sitt eget vete på balkongen i Schabby chic blomlådor och får hemorrojder pga av för mycket fullkorn.


Fast å andra sidan tror jag inte att jag är så sugen på att prioritera bullbak, yogakurser och "hitta-din-inre-bajsnödiga-totembjörn” framför keltid med karln när barnen sover. Så det blir nog osminkat, vitt rostbröd och mjukisbrallor idag med.Nytt år

2011-01-07 ♥ 20:33:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Mjahaja. Välkommen då 2011. Ska bli intressant att se vad det här året för med sig. Som vanligt har man ju en mängd förväntningar som med största sannolikhet inte kommer infrias eftersom dom är lika troliga som att någon skulle ge mig 6 mille av ren välvilja. Men det är kul att hoppas och drömma.  Men jag har varit lite fjantigt och skriva en lista på vad jag hoppas jag ska göra / ta tag i. Inte nödvändigtvis i den här ordningen dock.


 
*Att mitt hår växer ut. Jag är förbaskat trött på att vara stor-konsument av hårspännen. Jag ser ut som en av dom där småflickorna som frivilligt sätter 30 olika spännen i huvudet för att vara fina. Jag gör det för att den döda krullräven på huvudsvålen inte ska rymma.


*Ta körkort. Nuff said.

*Att få bättre tålamod. Hjärnan briserar ca 12 gånger om dagen. Då är inte bara för att jag blir frustrerad utan även av glädje och stolthet. Huvudvärk är ganska vanligt förekommande numera.


*Ta reda på varför jag får ont i magen av öl. Allergi? *Panik*

*Försöka vara en bättre kompis. Jag har varit pungdålig på att höra av mig till folk. Så där så jag får ångest och blir ledsen när andra ringer mig först. Blir så ledsen när jag måste avboka saker eller när jag kommer på mig själv med att inte ringt någon jag tänkt på länge.


*Inte få rabiata anfall när maken vill leka med sin studio och mig som modell. Uppenbarligen gillar han ju motivet, så motivet får väll enbart hålla käften och le sött.

*Köpa mera skor. :D

*Har bra självförtoende men kass självkänsla. Jobba på det kanske?

*Börja träna. Det är inte ok att flåsa som en överviktig chokladmissbrukare i en Marabou choklad fabrik med fri chokladprovning, bara för att man vill gå mer än 200 meter med barnvagnen. Samt att mina höfter fan ska lära sig att veta hut och hålla sig på en och samma plats när jag går. Inte 1 meter framför eller bakom mig.RSS 2.0