En lite knökig relation

2012-01-26 ♥ 21:15:20 | Kategori >> Bladibla | KOMMENTARER (0)

Vi har en lite knökig relation du och jag. Vi har knappt känt varandra i ett år. Det började inget vidare. Du gjorde klart för mig att du inte tyckte om mig. Alls. Det var ömsesidigt. Men jag tänkte, att så många andra har talat gott om dig och jag ville så gärna att det skulle fungera. Det har ju fungerat så bra med de andra. Så jag gav dig en chans, sen en till och en till och en till och ja nu vet jag inte hur jag ska göra längre.


Jag försöker att vara dig till lags så gott jag kan. Vi är sällan ute i kylan. Du är alltid ”mätt”. Du får alltid det senaste.

Endå klagar du, gör inte som jag ber dig och är obstinat och allmänt jävlig mest hela tiden.

Jag vet inte om du går emot mig så mycket för att jag är glömsk. Jag glömmer dig titt som tätt. Eller ska vi vara ärliga så glömmer jag dig i parti och minut. Jag tror att äppelklyftaren i skafferiet känner sig mer ihågkommen än vad du gör. Jag tappar dig i golvet en heldel också. Det är tur att du är stöttålig. 
Jag har tur som har maken som räddar dig för jämnan. Sist upplyste han mig om att det inte var någon vidare bra ide att lämna dig inne på toaletten, vi har nämligen två små troll som antagligen skulle undersöka hur pass simkunnig du är.Men vi kanske kan arbeta oss förbi det här? Våra meningsskiljaktigheter. Jag slutar glömma dig och du gör som jag vill? Så jag uppdaterar dig nu för sista gången och nu ska du funka mobiljävel annars hamnar du i händerna på mina barn! Okidoki?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0