Klänningar till trollen.

2012-03-26 ♥ 13:58:07 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Klänningar till trollen

Den 3 April fyller mina troll 2 år. Det i sig är otroligt häftigt eftersom det känns som det var igår det var små pipiga potatisknyten som bajsade och åt. Nu har jag två troll som domderar och lever rövare med ett humör som skulle gör valfri diktator stolt och valfri farmaceut kollrig av lyckan av att få skriva ut nervlugnande. Eftersom det ska hållas ett mindre gallej för ovannämnda troll så begav jag mig till centrum för att införskaffa ”finkläder” åt trollen.

 

De flesta som känner mig vet att jag hyser en rejäl dos aversion mot rosa och volanger. Missförstå mig rätt. Jag är inte rabiat som tvärvägrar rosa av princip, även fast många tror det. Jag tycker bara inte om färgen. Hade jag inte tyckt om orange så hade inte en käft pikat mig för detta.

 

Nåväl,  detta gjorde att valet blev ganska begränsat. Jävligt begränsat om vi ska vara petiga. Tillslut hittade jag två klänningar som kändes helt ok. Det ska dock tilläggas att det tog emot som F*N att köpa en klänning som var rosa i basen. Den räddades av faktumet att den är täckt av små nyckelpigor. Och det ena trollen går under benämningen ”bugg” så det var ganska givet.

 

Hur som helst så är jag jävligt sugen på att sätta en lapp på magen på ungarna på deras gallej.

 

 

 

Vad tror ni? Kan det framkalla protester tro?RSS 2.0