Christina Ricci

2009-10-29 ♥ 10:09:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Slänger förövrigt in en bild på underbart vackra Christina Ricci. Bara för att hon är så jävla snygg och jag vill se ut som henne.



Humdudimdidum...

2009-10-29 ♥ 10:00:10 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

 

Kände första sparken i Tisdags!!!

 

 

 

Som till synes är det lite segt på blogg fronten. Men det är väll ingen som är direkt förvånad? Inte jag iaf.  Nu vet jag ju att det inte krävs allt för stor eller alla gånger ambitiös insatts för att skriva men när man inte kan uppbåda den orken vet jag inte om jag kan kalla mig:

  1. Lat
  2. Bekväm
  3. Händelsefattigt liv.

Kan väll nämnas att jag självfallet inte tycker jag passar in på någon kategori?  Det är jag ganska mycket för bra för .

 

I tisdags gick jag den sista kursen för min auktorisation också! Kul med en lärare som ser lika rolig ut som ett urvattnat suddgummi men som visar sig vara suverän föreläsare.  Men nu är jag färdig iaf! YÄY PÅ MIG! Den där förbaskade auktorisationen har varit mitt mål i 5 år så det känns så skönt att ha klarat det. Lite overkligt också men vanvettigt roligt. Vette 17 vad jag ska satsa på nu?

 

Var hemma hos en barndomvän igår. Helt galet roligt att ses igen och min inredningstokiga sida fick sig en rejäl spark i röven. Vill göra om IGEN. Men det säger vi inte till maken *Ssssschys!*

 

I helgen är det Halloween.  Jag tror det är första gången vi inte har något planerat. Tidigare var det alltid fester eller något annat kul. Men inget sådant nu. Känns ganska tråkigt. Egentligen skulle vi varit i Scotland men det blev ju inte av. Festen som skulle varit i helgen blev flyttad till en helg vi inte kan. Vet inte om jag bara är torsdagsbitter men tråkigt som fan är det iaf…



Fredag idag.

2009-10-23 ♥ 09:17:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

FREDAG! Härligt, har längtat efter helgen. Inte för att det händer något speciellt utan bara för att det ska bli så skönt att vara ledig. Jag vaknade tre gånger i natt och hade vanvettigt ont imagen. Det tycker jag inte alls om. Oroar mig lite men försöker tänka positivt.  Våra två små älsklingar växer faktiskt. Dom behöver plats!


 


I övrigt vill jag bara vråla ut ett JÄTTE STORT GRATTIS!!!! Till underbara Nicole som den 2:a November påbörjar sin utbildning och resa mot sin dröm att bli nagelterapeut ! Ska bli härligt att följa din resa vännen! Är så himla glad för din skull!



Film och flodhästar.

2009-10-22 ♥ 09:06:33 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

 

Tröööött! Jag är så vanvettigt trött så det inte är sant. Jag undrar när det här ska gå över egentligen?

Hur som helst, måndagen bjöd på film. Vi hade bara tänkt  hyra något men gick förbi ”Till salu” lådan inne på Mega Store. Sen var det kört. Vi kom hem med ”House of flying daggers” ,” Mannen med järnmasken”  och ”Sleepy Hallow”. Tre mycket bra och sevärda filmer.






I övrigt önskar jag att någon talat om för mig att smidigheten försvinner fort när man är gravid. Känner mig lika graciös som en flodhäst. Stod häromdagen framför sängen och skulle ta på mig strumporna. Jag har alltid stått på ett ben, skickat upp foten högt för att med en hand knixa på mig strumpan. MEN icke sa nicke att det gick! Upp med foten som vanligt, och jag inser någonstans i mitt morgontrötta rus att foten plötsligt befann sig 1 dm lägre ner än normalt. Resultat blev att jag tappade balansen och likt en flodhäst med slagsida kraschade jag. Tack och lov att jag hade sängen att landa på.




En man som "föder"

2009-10-19 ♥ 08:45:09 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Hittade den här smått intressanta artikeln igår.  Den handlar om en man som via en apparat fått ”värkar” för att uppleva förlossningsarbetet . Tydligen gav han upp efter ”bara” tre timmar. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om experimentet. Har det tillfört något rent vetenskapligt? Nej, inte direkt. Har kvinnor som faktiskt måste pina sig igenom skiten mellan 3-16 timmar blivit hjälpta? Nope. Kommer detta här öka förståelsen hos partners till kvinnor som föder? Högst tveksamt. Förvisso verkar den här enda killen blivit rejält ”omvänd” men jag kan endå inte riktigt se vitsen. Fast i dagens skrik och panik jämnständighets samhälle kanske den kan tillför något? Möjligen att man skulle kunna använda maskinen på de skitskallar till karlar som tycker tjejer är fjompiga som klagar på förlossningar eller på karlar som gör tjejer med barn och sedan pyser. Fine go ahead. Men i övrigt kan jag inte komma på så många användningsområden. Men ni kanske kan?

 

Fling!



Barnvagnar.

2009-10-18 ♥ 20:41:14 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Det var då själva ()=(/"&"%&%&?=? vad svårt det ska vara att hitta en vettig tvilling vagn!! Jag har ju iofs två starka favoriter. Den ena är Emmaljungas Twin Nitro.



         




Den jag helst skulle vilja ha är Icandy´s Pear. Men den kostar så mycket så man drömmer mardrömmar av blotta tanken!






Sen hittade jag en urtjusig vagn idag som inte på något sett skulle passa mig, men den var så vanvettigt fin att jag är tvungen att lägga upp en bild på den med!




Tjing och over och inte här.



Sköna söndag.

2009-10-18 ♥ 19:37:14 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Har haft en lugn söndag. Det är så himla skönt att varva ner emellanåt. Hade goda vänner över och bjöd på fika. Det var härligt att se dem också. Var så länge sedan nu. Lite ambitiösa var vi som bakade två sorters muffins, havrebollar samt gjort 2 olika sorters sandwich. Men det var väldigt uppskattat. Sådant är trevligt. Visst ser det mumsigt ut? (Det var det också!)






Sen blev det en lång promenad i höstvädret och en del fotograferande. Just nu väntar jag på att vitlökskycklingen ska bli klar. Inte för att jag är ett dugg hungrig. Men iaf. Tror jag ska vara preggo och äta mina äggmackor i stället. Hehe. Stackars maken...



Idag.

2009-10-17 ♥ 19:01:40 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

 En av världens i särklass kaxigaste mammor har precis gått hem från mig. Vanja och hennes lilla underbara busunge till son har just gått hem. Klart underhållande dag! Ungersk potatis soppa för hela slanten och
denna underbara låt på Repeat. Älskar Ruzsa Magdolna, vinnare av ungerska “Idol” 2006.

I övrigt har kvällen pendlat lite upp och ner. Bra saker har varit sånt som att jag färgat håret och lagt in flera skor till salu på Tradera. Samt att ett par av mina gamla stövlar som jag säljer är uppe på över 230 kronor(!) Lite roligt!

Fick ett mejl också… Jag har till och från modellat lite. I huvudsak gått på catwalk för bröllopsmässor. Fick ett nytt mejl idag om nästa tillfälle. Nu har jag inte talat om för arrangören att jag är på tjocken så det vore väll kanske lämpligt att meddela detta. Det deprimerande var att jag fick en lista på alla mina tidigare mått.  Jag äter ju numera medicin pga en urkeffad köldkörtel vilket leder till viktuppgång. Graviditeten gör ju även den sitt.  Nu känner jag mig som en förbannad flodhäst! Jag ska gå och se om jag har något hemma jag kan tröstäta på. ;)

Mors.



Fnutt.

2009-10-17 ♥ 11:52:48 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Har fått frågan varifrån jag fick idén att kalla mig "En liten gaspedal". Maken sa vi ett tillfälle för många år sedan:

” Du är gaspedalen, jag är bromsen och tillsammans så kopplar vi.”

Vansinnigt sött. Sådär så man får diabetes och hål i tänderna. För att inte tala om de små förtjusande ryckningarna vid ögonen. Älskar den där karlsloken.


För övrigt är dagens svordom / skällsord / förolämpning:

Svälj en burk tigerbalsam din jävel och hoppas du får rännskita!

Aoooowie…



Andra bloggar, och lite annat...

2009-10-17 ♥ 11:38:54 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Hmmm, Lördag idag. Vansinnigt skönt måste jag säga. För första gången sen jag blev Gravid har jag kunnat sova längre än till 9 på en lördag. Vet inte varför det blivit så. Rödmosig och ofräsch känner man sig men mycket nöjd iaf. Nåväl, tänkte lägga in några saker som jag kan rekomndera er andra till!

Först, JÄTTE TACK till underbara Nicole som designat min fina blogg! Det var hon som lite mentalt kickade mig i baken att jag ska börja blogga på reguljär basis. (Hur det nu ska gå!)

Vidare läste jag en vansinnigt underhållade lista "Bill Gates 11 råd". Man borde trycka upp den och dela ut till samtliga elever i samtliga skolor. Från 15år och uppåt iaf. Den går att hitta här på Roslagspiggens Blogg.

Oh! Sen måste jag få rekomendera en blogg som jag älskar! Livet för en biliotikarie! Väldigt rolig! Många skratt blir det! Den hittar du här.

Dagens sista tips blir Gealach Blogg. Hon skriver om det mesta och har en heldel roliga och fyndiga inlägg. Klart värt ett besök!

I övrigt är jag galet sugen på att baka (?!?) Vet inte vart den känslan kommer ifrån. Jag är INTE någon preson som bakar. Jag lagar mat. Bakandet får maken stå för. (okey okey, att baka bullen i ugnen får ju såklart jag stå för. Svårt att fördela på annat sätt)

Nu ska jag fixa en balja Te...

Över änd aut!




Det där med att blogga...

2009-10-15 ♥ 20:07:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Så var det ju det där med att blogga. Jag vet inte riktigt hur det här ska gå. När Min make och jag släppte nyheten att vi efter mycket om och men lyckats bli gravida var det en jätte rar vän som sa åt mig att det var dags att börja blogga. Som man kan se av mina tidigare inlägg är det inget som skett på särskilt tät basis. Mestadels för jag tycker att det kanske vore kul för läsarna att få läsa något med substans? Eller så är det kanske helt fel inställning? Kort, koncist och ”resten av världen kan hänga sig och jag tycker som jag vill” attityd kanske räcker långt? Jag vet inte. Jag ska ge det ett ärligt försök i alla fall.  Framför allt nu när jag äntligen påbörjat min resa för att bli en tvättäkta tjockis med världens bästa ursäkt att äta vad fan jag vill. Det finns helt klart fördelar med att vara gravid. Men jag saknar fortfarande kaffe och rödvin i mängder.

Over and out.



Rökare?

2009-10-13 ♥ 11:04:41 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Nope, no more. Rökfri i ett år idag! Grattis på Mig!



RSS 2.0