Lite up 2 date.

2010-01-22 ♥ 10:44:09 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Det drar ihop sig så sakteligen. Så var man i vecka 27! Jösses vad tiden går fort. Bara för att jag skulle få ett litet wake up call så landade jag på förlossningen i måndags och de gjorde en CTG kurva på mig (Enkelt förklarat så mäter man barnens hjärtfrekvens kontra sammandragningarna man har och kan så utläsa om det börjar bli dags för förlossning eller ej) Det gör inte ont att göra CTG men det är så förbaskat tråkigt att man dör. För säkerhets skull fick jag brikanyl. HUUUUUUA! Det vill jag helst vara utan fortsättningsvis. Det var inget roligt att vara skakig och ha hjärtklappning i 5 timmar (!) Jag tror jag var lite överkänslig kanske.

                                                          Magen i vecka 27.


I tisdags var vi på infoträff med tvilling klubben. Väldigt bra och informativt, men man såg att de flesta fick hicka av tanken att bäbisarna egentligen kan komma när som helst. De flesta på plats hade fått direktiv att bäbisarna kommer v37. Punkt slut. Verkar som maken och jag var de enda som fått lite större tidspann än så. Det är ju på gott och ont naturligtvis. Så för tillfället är jag rabiat och ser 2000 saker som måste göras i hemmet. På lördag blir det till att vrida runt vår säng, annars får inte spjälsängen plats. På  Söndag ska skötbordet sättas upp. Igår var jag duktig och rensade i våra bokhyllor bland alla papper, kvitton, viktiga brev osv. Jag slängde 4 soppåsar med papper.  Nästa sak jag tänkte ta tag i är ena stora garderoben. Där finns så mycket junk att man kan få hjärnsläpp för mindre.

 

För övrigt längtar jag tills tisdag. Då ska tjejligan invadera ikea *WIIIE!* har en fin liten lista på bäbissaker och annat som ska införskaffas.

 

Sen ska maken modella sig i helgen. Blir lite konstigt att sitta på åskådarläktaren. I vanliga fall brukar jag ju också springa runt uppe på catwalken. Men inte i år. Jag är inte min sedvanliga 36a om vi säger så *host host* Man kan kalla det lätt ångest när jag kikade på listan med mina gamla mått. Den listan åkte i soporna fortare än någon hann säga ”indiskt kamelskit”.


                                                           (klicka på för större bild)

Den här kläningen på bilden är gjord i papper och är nog en utav de konstigaste saker jag haft på mig när jag har gått model. Helt klart orginell och rolig men ett mindre helskotta att röra sig i.

Jag vill köpa en liten Buddha till sovrummet!




Kommentarer
Postat av: Älvan

Tvillingar är ju lite lurigare än andra barn. Har förstått att det inte är så vanligt att man går över tiden med sådana. Jag har en god vän som fick barn i förra veckan, deras lilla son kom i vecka 27. Det är fantastiskt bra att man kan rädda så små barn. Jag håller tummarna för att era små stannar inne lite längre än så!

2010-01-22 @ 11:17:21
URL: http://aelvan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0